Design vloeren

Patina coating:

Het Patina coating is een combinatie van verschillende gespecialiseerde processen die met elkaar zijn vermengd om unieke betonvloeren en bestratingen te creeren.

Om de schoonheid van elk project te verhogen maakt Patina coating gebruik van verschillende creatieve technieken. De technieken die op maat kunnen worden toegepast zijn het kleuren van beton, het vervaardigen van patronen en structuren en een specifieke afwerkingsmethode.

Micro Top:

Door het gebruik van een vliesdun beton middel, verschaft het een kleuringssysteem als geen ander. Deze kunstvorm benut een coating gebaseerd op cement dat vasthoud op bijna elke ondergrond, incl. beton, hout, metaal, platic of asfalt. Niet gebonden aan de standaard kleurenkaart of kleur beperkingen of chemische beits. Micro Top heeft succes waar andere kleur methoden falen. Micro Top verschaft een vloer waar kunstwerken grafisch zijn gemaakt.

Creer een unieke, visuele samenspraak met uw omgeving- binnen of buiten – benut logo’s, ontelbare patronen, draaien van kleuren of gemarmerde tinten om de perfecte kleuren combinatie te bereiken.

Micro Top kan gebruikt worden als interieur vloer, gevlekte of opvallende gebieden, doorlopend op een muur, aangebracht op de zijkant van een gebouw of direkt op een straat.

Waar het ook aangebracht wordt Micro Top geeft een overzicht van individuele stijl en persoonlijkheid. Het geeft een langdurige, kleurvaste, grafische uitstraling aan elk project.

Go to Top